040 - 798 01 80

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Medische fout

U komt in het ziekenhuis om geholpen te worden, maar soms gaat het anders dan gepland. Overal waar mensen werken worden fouten gemaakt. Als er tijdens de behandeling een fout wordt gemaakt waar u letsel aan over houdt, of waardoor u niet goed geholpen wordt, dan kan dat mogelijkerwijs worden verhaald op het ziekenhuis.

Oorzaken medische missers

Een onjuiste diagnose, verkeerde medicatie of een fout tijdens een operatie: allemaal mogelijke oorzaken van medische fouten die grote gevolgen kunnen hebben.

Juridisch sterker in Eindhoven

Heeft u door een medische fout (extra) letsel opgelopen? Schakel dan zo snel mogelijk een deskundige letselschadespecialist in. Wij zorgen er in Eindhoven en omstreken voor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft! Samen met u gaan we de strijd tegen het ziekenhuis aan. Om de gevolgen zo klein mogelijk te houden is het belangrijk dat u snel professionele hulp inschakelt. We kunnen u dan niet alleen helpen bij uw schadezaak, maar u ook begeleiden in het hersteltraject. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat we moeten doen en wat uw kansen zijn. Heeft u ook psychische schade door de medische misser? Dan heeft u wellicht recht op smartengeld.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een medische misser in Eindhoven? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging