040 - 798 01 80

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Bedrijfsongeval

Ongelukken gebeuren niet alleen in het verkeer, ook op het werk komen vaak ongevallen voor. Niet alleen in de bouw, maar ook in de horeca of zelfs gewoon tijdens een kantoorbaan gaat wel eens iets mis. Ongelukken onder werktijd vallen onder de verantwoording van uw werkgever.

Een ongeluk op het werk?

Dan heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding via de verzekeraar van uw werkgever. Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en wilt u een letselschadespecialist inschakelen na een arbeidsongeval? Wij kunnen u op deskundige wijze bijstaan.

Wat te doen na een bedrijfsongeval

Als u letsel heeft opgelopen door een bedrijfsongeval, is het zaak om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Wij kunnen u begeleiden bij het traject van uw schadezaak. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u bovendien ook in contact brengen met de juiste medici om u te helpen bij uw herstel. De schadezaak kunt u dan met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u weten waar u recht op heeft? Of wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak op ons kantoor in Eindhoven. Bent u niet in staat om zelf te komen? Dan komen we graag bij u langs!

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging