085 - 580 40 70

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Bedrijfsongeval

Ongelukken gebeuren niet alleen in het verkeer, ook op het werk komen vaak ongevallen voor. Niet alleen in de bouw, maar ook in de horeca of zelfs gewoon tijdens een kantoorbaan gaat wel eens iets mis. Ongelukken onder werktijd vallen onder de verantwoording van uw werkgever.

Een ongeluk op het werk?

Dan heeft u vaak recht op een letselschadevergoeding via de verzekeraar van uw werkgever. Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en wilt u een letselschadespecialist inschakelen na een arbeidsongeval? Wij kunnen u op deskundige wijze bijstaan.

Wat te doen na een bedrijfsongeval

Als u letsel heeft opgelopen door een bedrijfsongeval, is het zaak om zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen. Wij kunnen u begeleiden bij het traject van uw schadezaak. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u bovendien ook in contact brengen met de juiste medici om u te helpen bij uw herstel. De schadezaak kunt u dan met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u weten waar u recht op heeft? Of wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak op ons kantoor in Eindhoven. Bent u niet in staat om zelf te komen? Dan komen we graag bij u langs!

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging