085 - 580 40 70

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Schadeclaim indienen

Als u letselschade heeft opgelopen, kunt u dit verhalen op de veroorzakende partij. Dit doet u door een schadeclaim in te dienen.

Materieel vs. immaterieel

Deze schadeclaim is onder te verdelen in twee soorten letsel: materiële en immateriële schade. Uw letselschade en andere beschadiging van uw eigendommen wordt gerekend tot materiële schade. Hiervan is in het geval van eigendommen op een heldere manier te berekenen wat de juiste compensatie is. Voor immaterieel leed is het in veel gevallen lastiger om tot een goede schadevergoeding te komen; u moet immers worden vergoed voor de pijn en het leed wat u heeft geleden. Bij het opstellen van de schadeclaim wordt voor dit zogeheten smartengeld dan ook een beroep gedaan op experts uit Eindhoven.

Een rechtmatige schadevergoeding

De Letselschade Raetsman, uw letselschade advocaat in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven, streeft ernaar om door middel van een schadeclaim een rechtmatige schadevergoeding voor u te realiseren. We proberen echter eerst om dit te realiseren door onderhandelingen met de tegenpartij. Door schaderegelingen te treffen is het niet noodzakelijk om naar de rechter te stappen. Wanneer beide partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen is de tussenkomst van de rechter noodzakelijk. Ook in dat geval zullen onze advocaten in Eindhoven zich voor de volle 100% voor uw zaak inzetten .

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging