040 - 798 01 80

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Schadeclaim indienen

Als u letselschade heeft opgelopen, kunt u dit verhalen op de veroorzakende partij. Dit doet u door een schadeclaim in te dienen.

Materieel vs. immaterieel

Deze schadeclaim is onder te verdelen in twee soorten letsel: materiële en immateriële schade. Uw letselschade en andere beschadiging van uw eigendommen wordt gerekend tot materiële schade. Hiervan is in het geval van eigendommen op een heldere manier te berekenen wat de juiste compensatie is. Voor immaterieel leed is het in veel gevallen lastiger om tot een goede schadevergoeding te komen; u moet immers worden vergoed voor de pijn en het leed wat u heeft geleden. Bij het opstellen van de schadeclaim wordt voor dit zogeheten smartengeld dan ook een beroep gedaan op experts uit Eindhoven.

Een rechtmatige schadevergoeding

De Letselschade Raetsman, uw letselschade advocaat in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven, streeft ernaar om door middel van een schadeclaim een rechtmatige schadevergoeding voor u te realiseren. We proberen echter eerst om dit te realiseren door onderhandelingen met de tegenpartij. Door schaderegelingen te treffen is het niet noodzakelijk om naar de rechter te stappen. Wanneer beide partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen is de tussenkomst van de rechter noodzakelijk. Ook in dat geval zullen onze advocaten in Eindhoven zich voor de volle 100% voor uw zaak inzetten .

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging