040 - 798 01 80

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Verkeersongeval

Verkeersongevallen zijn een veel voorkomende oorzaak van letselschade. U kunt zelf nog zo voorzichtig zijn in het verkeer, u heeft de situatie lang niet altijd zelf in de hand. Als u betrokken raakt bij een verkeersongeval dat niet door uzelf werd veroorzaakt en u loopt hierbij schade op, is er sprake van letselschade. Het letsel dat u overhoudt aan een verkeersongeval kan verstrekkende gevolgen hebben.

Whiplash na ongeval?

Wanneer u een whiplash krijgt door het ongeluk zult u blijvende pijn aan uw nek en schouders houden.Uw letselschade advocaat uit Eindhoven, De Letselschade Raetsman, is aangesloten bij de ASP-WSN. Dit is een netwerk van experts op het gebied van whiplash. Neem bij een verkeersongeval in Eindhoven of de regio Eindhoven dan ook snel contact met ons op, wij behartigen de belangen van benadeelden.

Letselschade claimen in Eindhoven

Een verkeersongeval is niet de enige oorzaak van letselschade. Ieder lichamelijk of geestelijk letsel dat u overhoudt aan een ongeval of andere gebeurtenis valt onder deze term. Zo kan lichamelijk en geestelijke letsel dat u overhoudt aan een verkeersongeval hiertoe worden gerekend, maar kan de schade ook worden veroorzaakt door een bedrijfsongeval, geweldsdelict, seksueel misbruik of medische fouten. Als er sprake is van letsel dient u volledig of gedeeltelijk te worden gecompenseerd voor de schade die u heeft geleden. In Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven helpen wij u hierbij.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging