085 - 580 40 70

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Verkeersongeval

Verkeersongevallen zijn een veel voorkomende oorzaak van letselschade. U kunt zelf nog zo voorzichtig zijn in het verkeer, u heeft de situatie lang niet altijd zelf in de hand. Als u betrokken raakt bij een verkeersongeval dat niet door uzelf werd veroorzaakt en u loopt hierbij schade op, is er sprake van letselschade. Het letsel dat u overhoudt aan een verkeersongeval kan verstrekkende gevolgen hebben.

Whiplash na ongeval?

Wanneer u een whiplash krijgt door het ongeluk zult u blijvende pijn aan uw nek en schouders houden.Uw letselschade advocaat uit Eindhoven, De Letselschade Raetsman, is aangesloten bij de ASP-WSN. Dit is een netwerk van experts op het gebied van whiplash. Neem bij een verkeersongeval in Eindhoven of de regio Eindhoven dan ook snel contact met ons op, wij behartigen de belangen van benadeelden.

Letselschade claimen in Eindhoven

Een verkeersongeval is niet de enige oorzaak van letselschade. Ieder lichamelijk of geestelijk letsel dat u overhoudt aan een ongeval of andere gebeurtenis valt onder deze term. Zo kan lichamelijk en geestelijke letsel dat u overhoudt aan een verkeersongeval hiertoe worden gerekend, maar kan de schade ook worden veroorzaakt door een bedrijfsongeval, geweldsdelict of seksueel misbruik. Als er sprake is van letsel dient u volledig of gedeeltelijk te worden gecompenseerd voor de schade die u heeft geleden. In Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven helpen wij u hierbij.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging