085 - 580 40 70

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Whiplash

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval? Na een aanrijding heeft u mogelijk last van lichamelijke klachten. Uw nek heeft een flinke klap te verduren gehad. Er kan sprake zijn van symptomen van een whiplash. Denk bijvoorbeeld aan nekklachten, of pijn in uw rug en ledematen. In sommige gevallen kunt u zelfs last krijgen van concentratieproblemen. Ook vergeetachtigheid kan plots optreden. Er zijn slachtoffers waarbij deze klachten snel wegtrekken. Echter kan een whiplash ook voor een permanente beperking zorgen.

Langdurig proces

Het verhalen van schade na een whiplash kan lastig zijn. Al bij de beoordeling van het letsel treden problemen op. Artsen hebben vooral kort na de aanrijding moeite met een duidelijke diagnose. Veel klachten kunnen langer dan verwacht aanhouden. Niet alleen uw lichamelijk en geestelijk herstel kan lang duren. Het juridische proces voor een schadevergoeding is vaak een slepende zaak.

Juridische ondersteuning in Eindhoven

Schakel na uw aanrijding De Letselschade Raetsman in voor juridische ondersteuning in Eindhoven. Wij bieden hulp bij de beoordeling van het ongeval en bijkomende schade. In veel gevallen is een schadevergoeding mogelijk. Ook schakelen wij medische adviseurs in voor een onafhankelijk oordeel over uw letsel. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken waar u recht op heeft.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging