085 - 580 40 70

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Letselschadespecialist

Als gespecialiseerd advocatenkantoor verlenen wij advies en rechtsbijstand aan zowel ondernemers, besturen en particulieren. We beschikken over verschillende keurmerken en lidmaatschappen. Door bovendien gebruik te maken van externe deskundigen, zoals medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenbureaus kunnen wij u altijd volledig van dienst zijn. Onze advocaten hebben ervaring met letselschadeclaims na ongelukken en slechte arbeidsomstandigheden. In Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven kunt u altijd een beroep op een van onze letselschadespecialisten doen. Hij of zij zorgt ervoor dat u de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Uw ervaren letselschadespecialist

Bij De Letselschade Raetsman bent u aan het juiste adres voor een letselschadespecialist. Wij hebben specialisten in dienst die beschikken over de juiste kennis en u volledig steunen. Bij het opbouwen van een schadeclaim is het van belang om een volledig overzicht op te stellen van alle mogelijke schadeposten. In dit overzicht worden zowel materiële als immateriële schade meegenomen. Materiële schade is gevolgschade die in geld is uit te drukken. Naast deze vorm van schade kunt u ook een extra vergoeding ontvangen voor immateriële schade. Dit vergoedt alle emotionele schade die het ongeval teweeg heeft gebracht of in de toekomst zal brengen.

Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Eindhoven? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging