040 - 798 01 80

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Letselschadespecialist

Als gespecialiseerd advocatenkantoor verlenen wij advies en rechtsbijstand aan zowel ondernemers, besturen en particulieren. We beschikken over verschillende keurmerken en lidmaatschappen. Door bovendien gebruik te maken van externe deskundigen, zoals medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenbureaus kunnen wij u altijd volledig van dienst zijn. Onze advocaten hebben ervaring met letselschadeclaims na ongelukken, medische fouten en slechte arbeidsomstandigheden. In Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven kunt u altijd een beroep op een van onze letselschadespecialisten doen. Hij of zij zorgt ervoor dat u de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Uw ervaren letselschadespecialist

Bij De Letselschade Raetsman bent u aan het juiste adres voor een letselschadespecialist. Wij hebben specialisten in dienst die beschikken over de juiste kennis en u volledig steunen. Bij het opbouwen van een schadeclaim is het van belang om een volledig overzicht op te stellen van alle mogelijke schadeposten. In dit overzicht worden zowel materiële als immateriële schade meegenomen. Materiële schade is gevolgschade die in geld is uit te drukken. Naast deze vorm van schade kunt u ook een extra vergoeding ontvangen voor immateriële schade. Dit vergoedt alle emotionele schade die het ongeval teweeg heeft gebracht of in de toekomst zal brengen.

Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Eindhoven? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging