085 - 580 40 70

Letselschade advocaat nodig in Eindhoven?

Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding die u ontvangt voor immateriële schade. Immateriële schade kan worden gedefinieerd als de pijn en het leed wat u heeft ondervonden aan het ongeval of andere gebeurtenis. Bijvoorbeeld een trauma na een verkeersongeval. Het bepalen van de waarde van deze vorm van letselschade is altijd lastig, omdat immateriële schade niet rechtstreeks in waarde uit te drukken is.

Hulp bij smartengeld claimen in Eindhoven

De Letselschade Raetsman, uw letselschade advocaat in Eindhoven en in de omgeving van Eindhoven, werkt samen met een team van experts. We zorgen ervoor dat u in voldoende mate wordt gecompenseerd voor het leed dat u is overkomen.

Wanneer ontvangt u smartengeld?

Smartengeld wordt bij verschillende vormen van schade uitgekeerd. Ten eerste is er een vergoeding voor mensen met letselschade. De pijn en het leed dat het slachtoffer ondervindt naar aanleiding van lichamelijk of geestelijk letsel dient te worden gecompenseerd. Ten tweede kan smartengeld ook worden uitgekeerd bij de aantasting van uw goede naam. Deze aantasting kan invloed hebben op uw reputatie en kan daarnaast voor inkomstenderving zorgen. Wanneer hier sprake is van is heeft u recht op een schadevergoeding. Tenslotte kunt u ook recht hebben op smartengeld wanneer de nagedachtenis aan een overledene is aangetast. In Eindhoven en in de buurt van Eindhoven helpen wij u hier graag bij.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk

Lees meer over wat deze keurmerken inhouden.
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Bij ons staat de communicatie met de klant centraal
  • Kosteloos advies op verschillende locaties
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat cliënten over ons zeggen

"De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld."

J.W. van de Werken


Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Locatie Eindhoven

Meerbos 6
5658 LA Eindhoven

Bel 040 - 798 01 80 voor een afspraak.

Hoofdvestiging